top of page

3 retters menu

 

Forretter:

  • Tarteletter med høns i asparges

  • Karrysuppe med urter

  • Lakseroulade med hjemme rørt krydderdressing

  • Hønsesalat de lux ala Spangsbjerg

 

Hovedretter:

  • Kalvesteg stegt som vildt, serveres med ½ æble med gele glaserede løg og hvide kartofler, Waldorfsalat, tyttebær og vildtsauce

  • Svinefilet Royal stegt med timian og citron, hertil ristede svampe, friske grøntsager, krydderstegte kartofler og timiansauce.

  • Oksemørbrad med smørstegte kartofler, stegte grøntsager, ovnbagte tomater og rødvinssauce (+30 kr.)

 

Desserter:

  • Lun æbletærte med hjemmelavet vaniljeis

  • Fromage efter ønske

  • Hjemmelavet vaniljeis hertil serveres frugtsalat a part

  • Fragilite kage med moccacreme, hertil hindbær coulis.                                                                                                                                                                                       

                                                                               

Pris pr. couv  405,- kr.

menu2b.png
bottom of page